Oversættelse til og fra dansk inden for alle EU-Sprog

Vi tilbyder oversættelsesløsninger til og fra dansk inden for alle EU-sprog

Uanset hvad du arbejder med og hvad dit oversættelsesprojekt er, har vi den viden og de ressourcer, der skal til for at imødekomme dit projekt og din deadline – hver gang.

Tysk, svensk, norsk, finsk, hollandsk, fransk, spansk, italiensk, polsk, tjekkisk, ungarsk, estisk, lettisk, portugisisk, bulgarsk, litauisk, rumænsk, slovakisk, slovensk, islandsk, græsk, russisk, kinesisk, engelsk, arabisk, tyrkisk, japansk, hebræisk.

flag til EU-sprog

Vi forpligter os til kvalitet i mere end 28 EU-sprog

Vores mission hos Danish-English.com er at forsikre, at dine beskeder bliver forstået og dine tekster bliver modtaget af den rette målgruppe.

Ved at blande det bedste af ydelser inden for online og offline oversættelse skaber vi en ny måde at oversætte tekster og leverer en service, der både overrasker og glæder – inden for dit budget og deadline.

Det er professionelle færdigheder, et øje for detaljer og en fuld forpligtelse til fantastisk kundeservice, der gør et oversættelsesprojekt til en succes. Giv os muligheden og vi vil glæde dig!

Vi forsikrer, at dit budskab ikke bliver tabt i oversættelsen. Når man omskriver tekster, handler det om mere end blot at oversætte sætning efter sætning: Dit budskab til din målgruppe skal være den samme, således at din besked kan bryde grænser.

For at sikre både præcision og et helt naturligt sprog arbejder Danish-English.com med oversættere, der har en videregående uddannelse (mastergrad og opefter), og som har personlig erfaring inden for forskellige industrier som jura, finans, ingeniørarbejde, sundhedssektoren, marketing og konstruktion.

Her er nogle af de oversættelsesydelser, vi tilbyder:

  • Juridiske oversættelser
  • Medicinske oversættelser
  • Oversættelser for virksomheder
  • Tekniske oversættelser
  • Akademiske oversættelser
  • Hjemmesider og lokalisering
Kontakt os og benyt dig af vores fremragende tjenester i oversættelse fra dansk til engelsk; det kommer du ikke til at fortryde.